Home FAQ Kies uw specialisme Salesspecialist

U bent salesspecialist. Wat kan OpenIMS voor u betekenen?

Internet wordt een steeds belangrijker medium dat zich in een steeds sneller tempo ontwikkelt. Om goed met uw klanten, medewerkers en partners te kunnen communiceren is alleen een website niet meer voldoende. Interactie, ofwel koppelingen met uw backoffice (ERP, logistieke en/of CRM systeem) zijn nodig. En dan zodanig dat een en ander gemakkelijk op te zetten en te onderhouden is, en waarbij de TCO en prijs-presatie goed in evenwicht is. OpenIMS Content Management Server biedt u die oplossing. Dit beheergereedschap voor sites - websites, intranetten en extranetten - levert alles wat business managers nodig hebben.

Snel op de markt en verlagen van de beheerkosten

Met behulp van OpenIMS Content Management Server is een site in een relatief korte tijd te bouwen en te lanceren. In slechts enkele weken tijd is het mogelijk om een site online te hebben. Als uw site eenmaal in de lucht is, kan een afdelingsadministrateur of webeditor deze gemakkelijk onderhouden.

Het leveren van up-to-date, accurate en op maat gesneden content

Webeditors die met OpenIMS werken kunnen de content die zij aanmaken opslaan en ter beoordeling aan bijvoorbeeld een eindredactie aanbieden. Alle pagina's die in bewerking zijn, komen in het portaal van OpenIMS terecht. Daar kunnen de verantwoordelijke mensen zien welke pagina's nog in bewerking zijn en nog gepubliceerd moeten worden. Het aanmaken van content gaat gewoon met Microsoft Office en het publiceren gebeurt binnen een browser, hetgeen thuis-, en mobiel werken mogelijk maakt. Het systeem ondersteunt meerdere talen. Verder zorgt het systeem ervoor dat iedere contenteditor een eigen portaal heeft met daarin voor hem of haar relevante informatie.
OpenIMS maakt het gemakkelijk om de juiste informatie op de juiste tijd bij de juiste mensen te krijgen.

Optimale inzet van de vaardigheden van personeel

OpenIMS stelt mensen in staat om content voor een website te creëren en te publiceren zonder dat ze daarvoor veel technische kennis hoeven te hebben. Het is bijvoorbeeld niet noodzakelijk om HTML te kennen. Ze hoeven alleen maar met Microsoft Word overweg te kunnen. De informatie van een Word document wordt geplaatst inclusief plaatjes en hyperlinks. Het systeem zorgt vervolgens voor een automatische conversie naar HTML. De content contributors zorgen ervoor dat de content van de site accuraat en up-to-date blijft zonder dat ze een beroep moeten doen op de webmaster. Uw webmaster heeft zodoende meer tijd voor belangrijkere taken zoals site management, architectuur en functionaliteit.

BackOffice, Enterprise Application Integration (EAI)

In complexe omgevingen wordt vaak gebruik gemaakt van middleware als IBM WebSphere Integrator, BEA, Microsoft Biztalk of het Open Source Apache Cocoon om als "spin in het web" te fungeren. Door de vele integratiemogelijkheden van OpenIMS kan OpenIMS probleemloos gekoppeld worden met dit soort middleware. We adviseren SOAP als transportmiddel en XML als gegevensformaat voor de meest optimale oplossing. Indien koppelingen worden gelegd met SQL databases (MySQL, Oracle, SQL-Server) kan met XML of met field mapping worden gewerkt. OpenIMS is dusdanig opgezet dat deze keuzes achteraf kunnen worden gewijzigd, bijvoorbeeld om op te kunnen schalen. Ook is het mogelijk om custom mappings te ontwikkelen om naadloos aan te kunnen sluiten op bestaande databases.

CRM -  klant contact management

Steeds meer organisaties stellen het contact met de klant centraal. Hierdoor ontstaat de behoefte om steeds meer informatie op een centrale plek te registeren en te beheren. OpenIMS beschikt over een standaard integratie met SugarCRM (die wij tevens als partner van SugarCRM kunnen leveren) die u als volwaardig CRM oplossing kunt inzetten.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.openims.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.