Home Over ons Onze partners

Onze partners

Het hebben van goede partners is essentieel om succesvol te kunnen zijn in onze markt. Immers, het kiezen van een IT-oplossing is meer dan het kopen van goede software.

Technologie partners

Aangezien we je de best mogelijke dienstverlening willen bieden zijn wij partnerships aangegaan met de bedrijven die ons het juiste gereedschap leveren tegen een goede prijs.

De grote uitdager van Salesforce.com is SugarCRM. Een frisse benadering, een nieuwere architectuur en technologie en een betere prijs/kwaliteit verhouding maken Sugar tot een 'best in class' CRM product. Wij zijn SugarCRM partner.

abbyy_logo_107
ABBYY is een krachtig enterprise software platform voor intelligente data capture voor de verwerking van papieren en electronische (e-mail) documenten. Oplossingen op basis van dit platform helpen organisaties in elke branche de documentstromen te stroomlijnen door middel van geautomatiseerde extractie van de belangrijke gegevens uit het (papieren) document voor gebruik in een verscheidenheid van backoficce systemen (database, ERP, OpenIMS DMS, SAP, etc.).

Organisaties die werken met ABBYY krijgen betere toegang tot belangrijke gegevens uit een verscheidenheid van documenten zoals hypotheekstukken, belastingaangiften, vragenlijsten, contracten, facturen, e-mail en meer.

ABBYY verwerkt gegevens in meer dan 180 talen, in elke combinatie, en kan van een stand-alone oplossing naar enterprise-level schalen.

Redact, ofwel het verwijderen van privacy (gevoelige) gegevens uit digitale dragers, is ook een functie die met de inzet van OpenIMS DMS en ABBYY kan worden gerealiseerd. Stel u bent een organisatie/gemeente die bepaalde documenten, (bouw)tekeningen digitaal (openbaar) beschikbaar wil stellen dan zullen bepaalde documenten uit die verzameling van privacy gevoelige informatie ontdaan moeten worden (redactie) en andere niet worden gepubliceerd. De combinatie van de genoemde producten kan die oplossing voor u realiseren. 

abbyyeu-cp-logo-200px_200_01

OpenSesame ICT is een gecertificeerd ABBYY partner en heeft de ABBYY capture oplossing naadloos met OpenIMS DMS geïntegreerd.

Meer ABBYY informatie op de ABBYY website.

Logo Evidos

Evidos (bekend van Ondertekenen.nl) is in Nederland marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen en identificeren. De verschillende oplossingen van Evidos zijn toepasbaar voor elk type onderneming. Ook werkt Evidos nauw samen met partners en integreert hiermee digitaal ondertekenen en identificeren in de door de partner aangeboden software oplossingen.

Evidos heeft een passie voor digitale bewijskracht. Digitale bewijskracht is cruciaal voor het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen en de introductie van nieuwe businessmodellen. Door verschillende verificatiemogelijkheden toe te voegen aan haar dienstverlening, zoals DigiD, iDeal, SMS, ITSME, paspoort selfie check, en iDIN, hebben klanten van Evidos de mogelijkheid om de juiste bewijskracht toe te voegen aan hun digitale transacties. Zo kan iedereen veilig, makkelijk, en rechtsgeldig online zaken doen. It starts with evidence.

Digitaal ondertekenen en identificeren

  • Marktleider voor digitaal ondertekenen en identificeren sinds 2008
  • Direct aan de slag via ons webportaal en de webservice API
  • De oplossing voor lokale MKB tot internationale enterprises
  • Internationaal inzetbaar met nationale identiteitsmiddelen
  • Europese aanbieder, 2000+ klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd
  • Conform internationale wet en regelgeving, eIDAS, SOCII en ISO 27001

Meer informatie op www.evidos.com.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

//RL:20210122
Accepteren

www.openims.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.